Мастеровой
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Урок за създаване на герой за играта Minecraft

Участников: 2

Перейти вниз

Урок за създаване на герой за играта Minecraft Empty Урок за създаване на герой за играта Minecraft

Сообщение автор Xristina Вт Авг 06, 2024 4:34 pm

Здравейте! Кажете ми, моля, къде мога да намеря каним ви, за да отворя урок за създаване на герой за играта Minecraft? Интересувам се от подробно ръководство, което описва всички етапи на създаване на герой: от избора на модел до окончателните настройки. Може би има някои онлайн курсове или ресурси, които могат да помогнат с този процес? Благодаря ти за помощта!

Xristina

Дата регистрации : 2021-10-28

Вернуться к началу Перейти вниз

Урок за създаване на герой за играта Minecraft Empty Re: Урок за създаване на герой за играта Minecraft

Сообщение автор Luter90 Вт Авг 06, 2024 4:38 pm

Добър ден. И аз наскоро си зададох този въпрос. Търсих дълго във форумите и ми предложиха много добро учебно заведение. Очакванията се оправдаха.

Luter90

Дата регистрации : 2021-09-28

Урок за създаване на герой за играта Minecraft Empty Re: Урок за създаване на герой за играта Minecraft

Сообщение автор Xristina Вт Авг 06, 2024 4:39 pm

Еха. Аз също търся курсове от дълго време, но не намерих нищо. Може би можете да ми кажете името или да оставите връзка? Благодаря предварително.

Xristina

Дата регистрации : 2021-10-28

Сообщение автор Luter90 Сб Авг 17, 2024 8:43 am

Със сигурност! Намерих страхотно място за връзка с такива уроци. Ако търсите къде можете да намерите каним ви за открит урок за създаване на герой за игра на Minecraft, препоръчвам да обърнете внимание на plovdiv.itstep.org. Това е сайтът на Институт ИТ Стъпка в Пловдив, който предлага разнообразие от курсове и уроци, включително и такива, свързани със създаване на персонажи в игри като Minecraft линк. Те често провеждат открити уроци и майсторски класове, където можете да научите много нови и интересни неща. Разгледайте техния график и се регистрирайте за предстоящи събития!

Luter90

Дата регистрации : 2021-09-28